dinsdag 4 juni 2019

De Utrechtse VvE Beheerder


De Utrechtse VvE Beheerder is een expert op het gebied van onderhoud aan gebouwen en het bijeenhouden van diverse belangengroepen die ermee gemoeid zijn. Utrechtse VvE Beheerder levert haar diensten als een totaalpakket waarbij er ieder aspect van de Vereniging van Eigenaren zal worden beheerd.
Verder kan men ook gerichte services van ons afnemen. Is er bijvoorbeeld een positie binnen de vereniging open komen te liggen en is er geen vervangen voor te vinden? Dan kan men tijdelijk een specialist van ons inzetten die getraind is in het vervullen van de desbetreffende taak. Mocht men meer willen weten over wat voor diensten we allemaal te bieden hebben kunt u een blik werpen op onze website. Daar vindt u alles wat u kunt gebruiken van ons als Utrechtse VvE Beheerder.

Administratie laten verzorgen

Er komt heel wat bij kijken bij het beheer van een Vereniging van Eigenaren. De Utrechtse VvE Beheerder biedt alles op dit gebied waaronder ook de administratie. Er zijn diverse aspecten die komen kijken bij administratief werk. Zo zijn er secretariële taken die er gedaan moeten worden waaronder het aanleggen en controleren van het ledenregister valt. Daarbij worden leden van tijd tot tijd ingelicht en dat soort dingen meer. De financiële kant zal ook behandeld worden. Daarbij wordt er boekhouding gedaan, de kas beheerd, begrotingen gemaakt en jaarstukken opgesteld. Op deze manier wordt er voldaan aan de administratieve werkzaamheden die nodig zijn om panden te onderhouden en leden op de hoogte te houden. De Utrechtse VvE Beheerder levert hierin hoge kwaliteit diensten.

Onderhoudsplan en andere taken

Wil men de complexen en gebouwen veilig houden zijn er andere taken van de Utrechtse VvE Beheerder mogelijk. Door onze contacten met onderhoudsbedrijven kunnen we de offertes op maat laten maken en de meest voordelige aanbiedingen uitkiezen. Daarbij wordt alles zorgvuldig gecontroleerd op kwaliteit. Ook qua communicatie kunnen we passende diensten aanbieden. Utrechtse VvE Beheerder helpt met het opstellen van een onderhoudsplan en het uitvoeren ervan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten