zondag 4 augustus 2019

Wat kan ik verwachten van Amsterdamse VvE beheerder?

U heeft vast wel eens gehoord van de term: vereniging van eigenaren. Dit is een organisatie die zorgt voor het onderhoud en beheer aan een bepaald gebouw. De eigenaren van de appartementen in het gebouw zijn dan ook lid van de Verenging van Eigenaren. Bent u op zoek naar een Vve beheerder in de regio van Amsterdam? Dan kunt u terecht bij de Amsterdamse VvE beheerder. De Amsterdamse VvE beheerder is al meer dan 20 jaar actief in het beheer van complexen in de Amsterdamse regio. Het gehele beheer van het wooncomplex wordt overgenomen. Het werken met maatwerk en snelle, persoonlijke communicatie is kenmerkend voor deze VvE beheerder.

Dit zijn de onderdelen van de Vereniging van Eigenaren

Voordat we dieper ingaan op de taken van een VvE beheerder is het belangrijk de diverse organen van het VvE beheer te onderscheiden. Deze taken kunt u terugvinden in de zogeheten splitsingsakte. De organen zijn: De vergadering (ALV), de voorzitter, het bestuur en de kascommissie. Let op! In oude splitsingsaktes kunt u de term administrateur tegenkomen. Dit is de ouderwetse benaming voor het hedendaagse bestuur. Als u in de splitsingsakte dus administrateur tegenkomt kunt u deze term vervangen voor het bestuur.
Wil men in het specifiek kantoorruimte hebben? Dan heeft men baat bij het aanbod van Amstel Gateway. Daar vindt je het beste aanbod aan kantoorpanden.

Wat zijn de taken van de VvE beheerder?

De taken van de VvE beheer zijn niet opgesteld in de splitsingsakte. De vergadering bepaald namelijk welke taken de VvE beheerder uit moet gaan voeren. Doorgaans zijn deze taken enigszins te voorspellen. Men maakt vaak onderscheid tussen het financiële en technische beheer. Onder het financiële beheer kunt u taken scharen zoals het regelen van de financiën, het uitvoeren van de administratie en het incasseren van de servicekosten. Het technische beheer omvat hoofdzakelijk onderhoud aan het gebouw en eventueel een maquette tuin laten maken ingeval van een verbouwing. Daarnaast worden ook de verzekeringen vaak bijgehouden door de VvE beheerder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten