woensdag 7 augustus 2019

Bent u op zoek naar een VvE beheerder?

Dan bent u aan het juiste adres bij VT2000. VT2000 is namelijk als sinds 1997 actief in het beheren van de taken van het VvE. Op https://vt2000.nl/ kunt u in contact komen met deze partij. Het enthousiaste en betrokken zal u helpen met alle vraagstukken omtrent het beheren van het VvE. Deze beheerder kenmerkt zich door de flexibele en persoonlijke benadering van klanten. Niet iedereen weet wat een VvE beheerder nou precies voor hen kan betekenen. Daarom zullen wij hier wat meer verdieping over geven in dit artikel.

De organen van een VvE

Voordat we goed toe kunnen lichten wat de taken van een VvE beheerder zijn zullen we wat meer vertellen over de organen die men kan vinden in een VvE. Deze organen zijn opgenomen in de splitsingsakte. De splitsingsakte wordt meestal opgesteld naar een modelreglement waardoor de organen bij VvE’s vaak overeen komen. Vaak zien we de volgende organen: De administrateur, de voorzitter, de kascommissie, het bestuur en de voorzitter. De VvE beheer hoort dus officieel niet tot de VvE en heeft dus ook geen statutaire bevoegdheden.

De taken van een VvE beheerder

De taken die een VvE beheerder voor u kan uitvoeren zijn niet altijd hetzelfde. We kunnen deze vaak onderscheiden tussen het administratieve beheer, het technische beheer en diverse bestuurstaken. Niet elke beheerder hoeft alle drie de facetten uit te voeren want de taken van de VvE beheerder worden meestal vastgesteld in de vergadering. De administratieve taken van de VvE beheer omvatten vaak het opstellen van een jaarrekening en het maken van een begroting. Ook het incasseren van de bijdrage die wordt gevraagd van de leden hoort hierbij. Het technische beheer gaat vaak over het onderhoud en deze opnemen in een meerjaren onderhoudsplan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten