dinsdag 24 september 2019

Dit kan een VT2000 VvE beheerder voor u betekenen

Omdat niet iedereen kennis heeft van technische en administratieve taken die komen bij het uitvoeren van de taken van een Vereniging van eigenaren wordt er vaak een VvE beheerder ingeschakeld. Het beheren van een VvE kost daarnaast veel tijd en moet zakelijk omgaan met uw buren, dit kan best lastig zijn. VT2000 is een partij die deze activiteiten voor u kan overnemen. Bij VT2000 maakt u kennis met een zeer enthousiast en betrokken team die werkt op een flexibele en persoonlijke manier. In dit artikel zullen wij u meer vertellen over de taken die een VvE beheerder voor u kan overnemen!

Waar bestaat het VvE uit?

De verenging van eigenaren bestaat uit een aantal organen. Deze organen worden opgenomen in de door het VvE opgestelde splitsingsakte. Alhoewel deze akte door het VvE moet worden opgesteld vindt u hier vaak dezelfde organen in. Dit komt omdat de splitsingsakte vaak wordt opgesteld naar een modelreglement. De organen die u vaak vindt in de splitsingsakte zijn de volgende: De vergadering, de voorzitter, de kascommissie en het bestuur. De VvE beheerder is overigens niet opgenomen in deze splitsingsakte. De VvE is namelijk vrij om te bepalen wat de taken van de VvE beheerder zijn. Dit betekend ook dat zij geen statutaire bevoegdheden hebben.

De taken van een VvE beheerder

De taken van de VvE beheerder zijn onder te verdelen in drie facetten: administratief beheer, technisch beheer en bestuurstaken. Administratief beheer gaat vooral over het innen van de bijdrage die de leden financieel moeten leveren. Daarnaast wordt de jaarrekening en begroting opgesteld door de VvE beheerder. Het technische beheer omvat het opstellen van een meerjaren onderhoudsplan. In dit plan worden de geplande werkzaamheden opgenomen die qua onderhoud aan het complex gedaan moeten worden. Daarnaast zal de VvE beheerder offertes vergelijken en controleren.

woensdag 4 september 2019

Dit doet VT2000 VvE beheerder!

De vereniging van Eigenaren is een organisatie die het beheer en onderhoud van complexen op zich neemt. Als u eigenaar bent van een appartement of ruimte in het gebouw bent u automatisch lid van de VvE. Het komt echter voor de taken niet goed uitgevoerd kunnen worden door de leden van het VvE. Dan is het verstandig om hiervoor een VvE beheerder in te schakelen. Een dergelijke VvE beheerder is VT2000. Op https://vt2000.nl/ kunt u eenvoudig in contact komen met de professionals van deze VvE beheerder. De persoonlijke en betrokken werkhouding van de professionals die werkzaam zijn bij VT2000 onderscheiden deze VvE beheerder van de concurrentie. In dit artikel zullen wij u meer vertellen over de taken die de VvE beheerder op zich kan nemen.

De onderdelen van de VvE

Voordat we uit gaan leggen wat de VvE beheerder voor u kan betekenen zullen wij u eerst meer vertellen over de organen die het VvE op zich neemt. Deze taken zijn verdeeld in de splitsingsakte. Deze splitsingsakte wordt vaak opgesteld naar een modelreglement waardoor we zien dat deze vaak overeen komen met andere VvE’s. In de akte staan de volgende organen genoemd: Het bestuur, de vergadering en de kascommissie. De VvE beheerder is dus geen verplicht orgaan om te hebben binnen de VvE. Daarom heeft de VvE beheerder ook geen officiĆ«le bevoegdheden binnen de VvE

De werkzaamheden van de VvE beheerder

De VvE beheerder kan bepaalde taken van de VvE overnemen. Dit zijn vaak administratieve, juridische, financiƫle of bestuurskundige vraagstukken. De taken van de VvE beheerder worden opgesteld in de vergadering. De VvE beheer is vaak verantwoordelijk voor de administratie, het incasseren van de ledengelden en de jaarrekening. Daarnaast wordt het technische beheer gedaan door de VvE beheerder, Dit gaat meestal over het onderhoud dat aan het gebouw gedaan moet worden.

maandag 2 september 2019

Installatie van Aqua Vivenda zwembaden en spa’s

De installatie van zwembaden en spa’s kan men het beste overlaten aan Aqua Vivenda. Als installatiebedrijf heeft Aqua Vivenda een ruime ervaring met het aanleggen van zwemspa’s en baden. We beschikken over alle gereedschappen, materialen en technieken om ervoor te zorgen dat er een mooi en duurzaam eindresultaat ontstaat.
Een van onze werken, de North Sea Kitchen, is te zien in Scheveningen. Daar kan men zien waar onze installateurs toe in staat zijn. Daar staat een ‘schip’ van 9 meter lang waar tevens een zwemspa is ingebouwd. Het is in juni te bezichtigen. Als men dus onze luxe baden wenst te zien dan kan men daarvoor dus terecht bij dit project. Voor meer kan men uiteraard kijken op de site van Aqua Vivenda waar men alles kan vinden over installaties en dergelijke.

Installeren van baden

Als u bij Aqua Vivenda een bad laat installeren kunt u zorgen dat u de beste service krijgt. Voor de bouw van baden, sauna, douches en al het andere dat men in de tuin kan plaatsen is bij ons mogelijk. Ga daarvoor in gesprek met onze specialisten die u alles kunnen vertellen over spa’s, de bouw ervan, maar ook hoe deze op de lange duur onderhouden moeten worden wil men er het meeste plezier uit halen. Dergelijke onderhoudsservices bieden we ook als installatiebedrijf aan. Dat betekent dat u een installatie kunt laten plaatsen die goed in elkaar steekt en welke goed onderhouden kan worden. Met Aqua Vivenda is het mogelijk om een spa of bad te kopen en deze daarnaast te laten installeren.

Meer van ons assortiment

Mocht men meer van ons assortiment willen weten dan kan men dat op onze website vinden. Aqua Vivenda levert de beste middelen om een zwembad installatie te plaatsen. Kies daarom voor ons. Neen zwemspa en maak de tuin helemaal af.