woensdag 4 september 2019

Dit doet VT2000 VvE beheerder!

De vereniging van Eigenaren is een organisatie die het beheer en onderhoud van complexen op zich neemt. Als u eigenaar bent van een appartement of ruimte in het gebouw bent u automatisch lid van de VvE. Het komt echter voor de taken niet goed uitgevoerd kunnen worden door de leden van het VvE. Dan is het verstandig om hiervoor een VvE beheerder in te schakelen. Een dergelijke VvE beheerder is VT2000. Op https://vt2000.nl/ kunt u eenvoudig in contact komen met de professionals van deze VvE beheerder. De persoonlijke en betrokken werkhouding van de professionals die werkzaam zijn bij VT2000 onderscheiden deze VvE beheerder van de concurrentie. In dit artikel zullen wij u meer vertellen over de taken die de VvE beheerder op zich kan nemen.

De onderdelen van de VvE

Voordat we uit gaan leggen wat de VvE beheerder voor u kan betekenen zullen wij u eerst meer vertellen over de organen die het VvE op zich neemt. Deze taken zijn verdeeld in de splitsingsakte. Deze splitsingsakte wordt vaak opgesteld naar een modelreglement waardoor we zien dat deze vaak overeen komen met andere VvE’s. In de akte staan de volgende organen genoemd: Het bestuur, de vergadering en de kascommissie. De VvE beheerder is dus geen verplicht orgaan om te hebben binnen de VvE. Daarom heeft de VvE beheerder ook geen officiĆ«le bevoegdheden binnen de VvE

De werkzaamheden van de VvE beheerder

De VvE beheerder kan bepaalde taken van de VvE overnemen. Dit zijn vaak administratieve, juridische, financiƫle of bestuurskundige vraagstukken. De taken van de VvE beheerder worden opgesteld in de vergadering. De VvE beheer is vaak verantwoordelijk voor de administratie, het incasseren van de ledengelden en de jaarrekening. Daarnaast wordt het technische beheer gedaan door de VvE beheerder, Dit gaat meestal over het onderhoud dat aan het gebouw gedaan moet worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten